Ontwerp Fatal Attraction ‘In Versnelling’ uitgelicht

10 feb 2013 /

Wagenbouwgroep Fatal Attraction is de eerste groep in Vollenhove die hun ontwerp voor 2013 presenteert. CorsoNetwerk kreeg de primeur om het ontwerp ‘In Versnelling’ te presenteren.

Hier de uitleg vanuit Fatal Attraction over het ontwerp.

fatal-2013-2Ons onderwerp ´In Versnelling´ is vorig jaar oktober al gekozen, we zijn dus al enige tijd druk met alle voorbereidingen. Ons onderwerp is uitgewerkt d.m.v. een tekening op schaal. De vissen, zoals afgebeeld op de tekening, zullen in werkelijkheid andere (tropische) vissen worden die we gaan voorzien van veel bewegende delen. Dit is iets wat wij nog niets jaarlijks doen dus dit gaat zeker een mooie uitdaging voor ons worden.

De tekening is volledig, er zullen dus geen aanpassingen meer plaats vinden. Er komen nog zeker wel wat aanvullingen wat betreft het onderstel. We zullen daarom dit jaar ons onderstel ook aan gaan pakken, iets wat al langer op ons lijstje staat en door ons onderwerp van aankomend corso is het daar nu ook een goed moment voor. Wij hopen er dit jaar, met dit prachtige onderwerp en onze volledige inzet, er een leuk en gezellig bouwjaar van te maken.


Ontwerp Info

Titel:

In Versnelling

Groep: Vollenhove Fatal Attraction
Ontwerper(s): Bas van Bruggen


Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]