Ontwerp Gezocht 2022

27 feb 2022 /

Na 2 alternatieve corsojaren zijn de buurtschappen en groepen weer klaar om er in 2022 iets moois van te gaan maken. Hier verzamelen we de verschillende oproepen van groepen en buurtschappen die op zoek zijn naar een ontwerp.

Vollenhove

Excellent
Excellent nodigt iedereen met een creatief ontwerp voor het corso 2022 uit om hun ontwerp met ons te delen. Opgeven kan t/m vrijdag 25 maart 2022
Bekijk hier de oproep van Excellent »

RATAPLAN
Rataplan is op zoek naar een ontwerp voor 2022. Heb jij een ontwerp dat bij onze groep past en waarvan je het gaaf vindt om het in Vollenhove rond te zien rijden? Aanmelden kan tot 2 Januari 2022.
Bekijk hier de oproep van Rataplan »

STARK WARK
Voor aankomend jaar organiseert Stark Wark voor de keuze van ons ontwerp een open inschrijving. Zij zijn opzoek naar een uitdagend, verfrissend ontwerp voor 2022.
Bekijk hier de oproep van Stark Wark »


Zundert

RAAMBERG
Buurtschap Raamberg is opzoek naar enthousiaste ontwerpers voor komend jaar. Aanmelden kan tot 21 januari 2022.
Bekijk hier de oproep van Raamberg »

‘T KAPELLEKE
Buurtschap ’t Kapelleke heeft groeiende ambities en zoekt een ontwerp dat daar bij aansluit. Aanmelden kan tot 1 januari 2022.
Bekijk hier de oproep van ’t Kapelleke »

STUIVEZAND
Buurtschap Stuivezand zoekt een idee dat goed aansluit bij hun bouwgroep. Aanmelden kan tot 1 januari 2022.
Bekijk hier de oproep van Stuivezand »

MARKT
Na 2 succesvolle corso edities met beide keren een 3e plaats is buurtschap Markt op zoek naar enthousiaste ontwerpers voor 2022. Aanmelden kan tot 7 januari 2022.
Bekijk hier de oproep van Markt »

LAER AKKERMOLEN
Buurtschap Laer-Akkermolen is op zoek naar een nieuwe uitdaging en daarom houden ze wederom een open inschrijving. Heb jij een geniaal idee wat bij het buurtschap past? Aanmelden kan tot 12 December.
Bekijk hier de oproep van Laer Akkermolen »

DE BERK
Buurtschap De Berk heeft voor corso 2022 een open inschrijving. Iedereen is welkom om een idee in te dienen. Aanmelden kan tot 31 December.
Bekijk hier de oproep van De Berk »

TIGGELAAR
Buurtschap Tiggelaar heeft voor corso 2022 een open inschrijving. Iedereen is welkom om een goed ontwerp in te dienen. Aanmelden kan tot 31 December.
Bekijk hier de oproep van Tiggelaar »

RIJSBERGEN
Buurtschap Rijsbergen heeft voor het ontwerp voor 2022 een open inschrijving. Ze zoeken een creatieveling met oog voor de mensen om zich heen. Inschrijven kan tot 5 December.
Bekijk hier de oproep van Rijsbergen »

LAER AKKERMOLEN
Zoals bekend heeft buurtschap Laer Akkermolen besloten om de wagen ‘BBQ’ niet te bouwen volgend jaar. Dit betekent dus dat zij voor corso 2022 op zoek zijn naar een ontwerp.
Bekijk hier de oproep van Laer Akkermolen »

HELPT ELKANDER
Buurtschap Helpt Elkander zoekt het ontwerp in eerste instantie binnen de eigen buurt onder het mom ‘Helpt Elkander’s Got Talent’ Inschrijven kan tot en met 1 december 2021.
Bekijk hier de oproep van Helpt Elkander »


St. Jansklooster

ALLIANCE
Wagenbouwersgroep Alliance is op zoek naar hét idee voor 2022!. Inschrijven kan tot 1 Januari
Bekijk hier de oproep van Alliance »

DEURGOAN
Ook corsogroep Deurgoan zoekt een ontwerp voor 2022. Inschrijven kan tot 5 December
Bekijk hier de oproep van Deurgoan »

AFTER NERO’S
Corsogroep After Nero’s is vanwege veranderende omstandigheden binnen de groep op zoek naar een ontwerp voor 2022. Inschrijven kan tot en met 1 december 2021.
Bekijk hier de oproep van After Nero’s »


Valkenswaard

DOMMELDAL
Buurtschap Dommeldal is voor corso 2022 naar een ontwerper/tekenaar die samen met de ontwerpgroep binnen het thema van het corso wat op gaafs op papier kan zetten.
Bekijk hier de oproep van Dommeldal »

Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]