Ontwerp Gezocht 2024

03 jan 2024 /

Het is nog September maar alweer de eerste oproep voor corsojaar 2024. Hier verzamelen we de verschillende oproepen van groepen en buurtschappen die op zoek zijn naar een ontwerp.

Loenhout

Marsweg*Neervenweg
Voor het eerst is Marsweg*Neervenweg op zoek naar iemand met een fantastisch idee, concept, schets of compleet ontwerp. Samen zetten we jouw ontwerp als volwaardige corsowagen op de weg in het grootste en mooiste bloemencorso van België, op de 2de zondag van september (dit jaar op 8 september). Stuur jouw ontwerp met titel, beschrijving en het liefst ook een eerste schets (of meer) voor 28 Januari aanstaande naar buurtschapmn@gmail.com

Bekijk hier de oproep van Marsweg*Neervenweg »


Zundert

DE LENT
Wij, buurtschap De Lent, hebben besloten om dit jaar te gaan voor een open inschrijving voor het kiezen van een ontwerp voor het Zunderts Bloemencorso in 2024. Geef je op via secretariaat@buurtschapdelent.nl voor 8 januari 2024..

Bekijk hier de oproep van De Lent »

HELPT ELKANDER
Buurtschap Helpt Elkander is op zoek naar een ontwerp voor corso 2024. Aanmelden kan t/m vrijdag 12 januari 2024 bij ons secretariaat, via info@helptelkander.nl.

Bekijk hier de oproep van De Berk »

DE BERK
Heb jij / jullie het ontwerp voor 2024? Meld je dan aan voor 6 januari via de mail secretaris@buurtschap-deberk.nl.

Bekijk hier de oproep van De Berk »

MARKT
Heb jij altijd gedroomd van jouw ontwerp in het Zundertse Corso? Pak je kans bij Buurtschap Markt! Aanmelden met een ontwerp kan tot 14 december!

Bekijk hier de oproep van buurtschap Markt »

LAARHEIDE
Heb jij een goed idee voor het corso van 2024 en wil jij dit ontwerp op straat zetten bij buurtschap Laarheide? Meld je dan nu aan voor zondag 17 december! Aanmelden (of meer info) via secretariaat@laarheide.nl

Bekijk hier de oproep van Laarheide »

RIJSBERGEN
Buurtschap Rijsbergen organiseert voor de keuze van het ontwerp in 2024 een open inschrijving! Meer info via secretariaat@buurtschaprijsbergen.nl

Bekijk hier de oproep van Rijsbergen »

RAAMBERG
Wil jij met een gemotiveerde bouwgroep een corsowagen op straat zetten tijdens Bloemencorso Zundert? Twijfel dan zeker niet en dien je ontwerp in! Dit kan, voor 15 december 2023, via secretariaat@raamberg.nl

Bekijk hier de oproep van Raamberg »

‘T KAPELLEKE
Heb jij of hebben jullie HET idee voor een te gek ontwerp voor het Corso van 2024? Durf jij of durven jullie de uitdaging aan? Stuur voor 1 januari 2024 een e-mail naar secretaris@buurtschap-kapelleke.nl

Bekijk hier de oproep van ’t Kapelleke »

KLEIN ZUNDERT
Wie wil de uitdaging aangaan om met onze ambitieuze en enthousiaste groep corsobouwers een mooie creatie op straat te zetten in 2024? Aanmelden kan tot uiterlijk 31 december 2023 via algemeen@kleinzundert.nl. Hier kan je ook terecht voor nadere informatie.

Bekijk hier de oproep van Klein Zundert »

VELDSTRAAT
Heb jij altijd je corso ontwerp al eens door de straten willen zien rijden? Buurtschap Veldstraat houdt dit jaar een open inschrijving, meld je aan voor 1 januari door een e-mail te sturen naar info@veldstraat.nl.

Bekijk hier de oproep van Veldstraat »

WERNHOUT
Wil je dat jouw/jullie ontwerp volgend jaar door de straten van Zundert rijdt en wil je dit samen met Buurtschap Wernhout realiseren? Meld jouw/jullie ontwerp dan nu aan! Iedereen is welkom! Je kan je aanmelden tot uiterlijk 1 januari 2024. Dit kan je doen door een mail te sturen naar secretaris@buurtschapwernhout.nl

Bekijk hier de oproep van Wernhout »

MOLENSTRAAT
Heb jij een geweldig idee? Dan zoeken wij misschien jou wel! Aarzel niet! Aanmelden kan tot 1 januari.

Bekijk hier de oproep van Molenstraat »

ACHTMAAL
Heb jij al een top idee, vragen of wil je meer info? Mail maar:
kevin.hereijgers@buurtschap-achtmaal.nl

Bekijk hier de oproep van Achtmaal »


Vollenhove

TWEE NIJENHUIZEN
Na een uiterst succesvol jaar zijn wij wederom opzoek naar een fantastisch ontwerp. Heb jij dat ene fantastische en uitdagende idee en durf je de uitdaging aan met ons. Lever dan je idee in bij g.roskam@caiway.nl.

Bekijk hier de oproep van Twee Nijenhuizen »

‘T JAKAN
Ook wij zijn opzoek naar een nieuw ontwerp voor het Corso van 2024! Heb jij een uitdagend ontwerp en wil jij met ons deze samenwerking aan gaan? Mail dan vóór 1 december naar het mailadres van ons secretariaat: secretaristjakan1@outlook.com

Bekijk hier de oproep van ’t Jakan »

STARK WARK
Voor aankomend jaar organiseren wij voor de keuze van ons ontwerp een open inschrijving. Wij zijn opzoek naar een uitdagend, verfrissend ontwerp voor 2024.Durf jij de samenwerking met ons aan te gaan en ervoor te zorgen dat wij met Corso Vollenhove een mooie wagen op het parcours zetten? Stuur een e-mail naar info@starkwark.nl

Bekijk hier de oproep van Stark Wark »

NAMELESS
Wij zijn op zoek naar een ontwerp voor Corso Vollenhove 2024. Heb jij een ontwerp waarvan je denkt dat deze goed bij Nameless past? Laat het ons weten vóór 1 December. Voor meer info en aanmeldingen, neem contact op via ontwerp@nameless-vollenhove.nl.

Bekijk hier de oproep van Nameless »

FATAL ATTRACTION
Voor het corso van 2024 zijn wij op zoek naar een spectaculair ontwerp / idee! Lijkt het je wat dat je ontwerp samen met ons door de straten van Vollenhove komt te rijden? Meld je dan nu aan via: fatalattraction@live.nl, graag voor 10 november a.s.

Bekijk hier de oproep van Fatal Attraction »


Valkenswaard

DOMMELDAL
Voor het corso van 2024 zijn wij op zoek naar een nieuwe ontwerper / ontwerpers die de uitdaging aan durven! Ben/ken jij de ontwerper die wij zoeken? Neem contact op via info@buurtschap-dommeldal.nl en laat dan ook meteen even weten waarom we juist voor jou/jullie moeten kiezen.

Meer info over buurtschap Dommeldal »


Winterswijk

CORSOGROEP MEC
Wij als Corsogroep MEC, uit Winterswijk zijn op zoek naar een ontwerp(ster), die het liefst het gehele bouwproces ook als vormgever wil begeleiden. Graag met een schets en titel aanmelden via: corsogroepmec@gmail.com

Meer info over Corsogroep MEC uit Winterswijk »


St. Jansklooster

ALLIANCE
Wie daagt ons uit? Voor @corsoklooster 2024 zijn wij op zoek naar hét ontwerp waarvan onze harten sneller gaan kloppen! Zie jij het zitten om die uitdaging met ons aan te gaan? Meld je dan uiterlijk 1 december aan via allianceontwerp@hotmail.com

Bekijk hier de oproep van Alliance »

GAOS
Voor het komende corsojaar is GAOS op zoek naar een uitdagend ontwerp!
Zie jij het zitten om de uitdaging met onze groep aan te gaan? Aarzel dan niet en stuur je ontwerp en uitleg naar GroepGAOS@hotmail.com

Bekijk hier de oproep van GAOS »

DEURGOAN
Meld je aan als ontwerper voor 15 November!

Bekijk hier de oproep van Deurgoan »

SYMBOLIEK
Ben jij diegene die ons durft uit te dagen met een verrassend, gedurfd en gaaf idee? Dan komen we graag met je in contact via ontwerp@corsogroepsymboliek.nl (ook als je eerst nog wat meer informatie wilt).

Bekijk hier de oproep van Symboliek »

FORZA
Ontwerpers opgelet! Forza zoekt voor 2024 een ontwerp!
Meld je aan voor 7 november via wagenbouwersgroep_groep@hotmail.com.

Bekijk hier de oproep van Forza »


Lichtenvoorde

HOOILAND
Corsogroep Hooiland zoekt ontwerper!
Voor het eerst sinds 2001 zijn we weer opzoek naar iemand met een fantastisch idee, concept, schets of compleet ontwerp. Samen zetten we jouw ontwerp als volwaardige corsowagen op de weg.
Stuur jouw ontwerp met titel, beschrijving en het liefst ook een eerste schets vóór 7 november aanstaande naar bestuur@groephooiland.nl.

Bekijk hier de oproep van de Hooiland »

6KAMP
Corsogroep 6kamp zoekt ontwerp!
Voor 2024 zijn we op zoek naar een ontwerp, en jij kan ons daarbij helpen! We zijn een jonge enthousiaste groep die van uitdagingen houdt en van een gezellig feestje. Heb je een briljant ontwerp idee of een mooie schets?

Bekijk hier de oproep van de 6Kamp »

DE BOSCHLAAN
Heb jij een goed idee? Dan willen wij meer weten! Voor de wagen van 2024 zoeken wij namelijk een ontwerper.
Mail je ontwerp zo snel mogelijk (en uiterlijk 3 november) naar voorzitter@boschlaan.nl.

Bekijk hier de oproep van de Boschlaan »

DE LUMMELS
Binnen de groeiende organisatie Corsogroep de Lummels zijn wij op zoek naar een ontwerp(st)er, minimaal voor het corsojaar 2024. Heb je affiniteit met het Lichtenvoordse Bloemencorso en/of ben je creatief dan wel kunstzinnig, aarzel dan niet en meld je aan!
Ontwerpen/ideeën mogen ingezonden worden naar ontwerp@lummels.nl

Bekijk hier de oproep van de Lummels »

GESCHUD(T)
Word jij de nieuwe Bloemencorso Ontwerpheld(in)?
Na een schitterend jaar waarin ze de eerste plek hebben veroverd, staat bloemencorsogroep Geschud(t) te popelen om aan hun volgende meesterwerk te beginnen!
Ben jij de creatieve geest die zij zoeken? Stuur vóór 22 oktober 2023 een e-mail naar secretariaat@geschudt.nl als jij klaar bent om de uitdaging aan te gaan!

Bekijk hier de oproep van Geschud(t) »
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]