Ontwerpers tentenrondgang

03 jul 2013 /

Afgelopen vrijdagavond 28 juni verzamelden diverse ontwerpers uit Lichtenvoorde zich rond acht uur bij de tent van corsogroep Hooiland. Op initiatief van Glenn ter Haar en Roy Bergevoet werd er deze avond een rondje gemaakt langs diverse tenten. Zo werden deze keer de bouwplaatsen van Hooiland, Geschudt, Boschkempers, van Reedestraat en als afsluiting 6kamp aangedaan.

De ontwerpers in Lichtenvoorde hebben veelvuldig contact middels een groeps WhatsApp, hieruit is dan ook dit initiatief ontstaan. Een avondje met alleen ontwerpers onder elkaar die samen vrijuit kunnen discussiëren over alles dat met corso te maken heeft. Tijdens deze ronde hebben de ontwerpers hun ontwerp toegelicht en werden diverse bouwmethoden en constructies besproken.

Erg leerzaam om eens bij elkaar in de spreekwoordelijke keukens te mogen kijken. Natuurlijk waren we ook benieuwd naar elkaars maquettes en wagens, maar de accommodaties en bouwprocessen waren zeker zoveel onderwerp van gesprek.‘ aldus Glenn ter Haar

Vanuit de andere ontwerpers werd er ook feedback en tips gegeven op de diverse ontwerpen. Martijn Jansen, ontwerper Geschudt Lora: ‘Ik denk dat we het elk jaar gaan doen, het is ons erg goed bevallen.

Alle ontwerpers zijn ook dan weer welkom om mee te doen.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]