Opfrisbeurt Website

16 okt 2013 /

De website bestaat ondertussen ruim 10 maanden en niet zonder succes. Omdat er in de loop van de tijd veel functies en items aan het geheel zijn toegevoegd vroeg dit om een technische opfrisbeurt achter de schermen. En bij het optimaliseren kwamen ook nieuwe ideeën over de stijl en layout van de website dus heeft ook de buitenkant een opfrisbeurt gehad.

Het doel van de cosmetische opfrisser was om het design van de website vooral cleaner en rustiger voor het oog te maken. Daarnaast is er meer focus gelegd op de onderdelen die, statistisch gezien, door de bezoekers de meeste aandacht krijgen.

Ook kwam afgelopen jaar een paar keer de vraag binnen van corsoliefhebbers die zich afvroegen waarom HUN corso niet vermeld stond op de website. Door de nieuwe indeling (via menu-item ‘Meer’) is op uitbreiding van de ‘Overige Corso’s voorgesorteerd.

De vorige versie van de website was in zekere zin al ‘responsive’ gemaakt voor diverse schermgroottes. In het nieuwe design is hier nog beter gebruikt van gemaakt waardoor de inhoud nog beter schaalt naar het schermtype, laptop/tablet of smartphone, dat u gebruikt om het laatste corsonieuws tot u te nemen. We hopen dat u net als afgelopen maanden in grote getalen de website blijft bezoeken!
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]