Presentatie Jubileumboek Molenstraat

15 nov 2012 /

"een boek met sprekende anekdotes, boeiende verhalen en mooi beeldmateriaal"

Buurtschap Molenstraat viert in 2012 haar 75e verjaardag. Na talloze jubileumactiviteiten krijgt Zundert nu de kans om de buurtschap te feliciteren. Zaterdag 17 november om 19.00 uur geeft Molenstraat haar officiële jubileumreceptie. Buurtgenoten, sponsors, buurtschappen en andere belangstellenden zijn van harte welkom om 19.00 uur in Café-Zaal Victoria in Zundert.

Jubileumboek
Hoogtepunt van de avond is de presentatie van het jubileumboek. Met man en macht is er het afgelopen jaar hard gewerkt om een fraai jubileumboek af te leveren. Het boek neemt de lezer mee in de 75 jaar die Buurtschap Molenstraat doormaakte. Geen saai, chronologisch verhaal maar een boek met sprekende anekdotes, boeiende verhalen en mooi beeldmateriaal. Een musthave voor iedere corsoverzamelaar. Tijdens de jubileumreceptie presenteert de buurtschap om 20.00 uur haar jubileumboek. Vervolgens kan iedereen die het jubileumboek heeft besteld deze in ontvangst nemen.

Verbonden met elkaar
Voorzitter Ruud Hereijgers van Buurtschap Molenstraat kijkt uit naar de jubileumreceptie. Hij vertelt: “We willen ons jubileum vieren met de hele Zundertse gemeenschap. Tijdens onze jubileumreceptie is dan ook iedereen die het corso een warm hart toedraagt welkom. Het corso staat immers voor saamhorigheid.” Geïnteresseerden in een jubileumboek kunnen zich alvast aanmelden via jubileumboek@buurtschapmolenstraat.nl.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]