Prijzen Parade Stichting Vrienden Wagenbouwers

03 mrt 2017 /

De Stichting Vrienden van de Wagenbouwers heeft voor het jubileumjaar van de zestigste Brabantsedag een viertal activiteiten op de kalender staan om geld te genereren voor de zestien wagenbouwersgroepen die jaarlijks meedoen aan de cultuurhistorische optocht.

1. Loterij
Voor deze grandioze loterij met ruim dertigduizend euro aan prijzen waaronder een nieuwe auto, een vliegreis en vele andere prachtige prijzen zijn vanaf 10 november 2016 tot en met 26 april 2017 in totaal 2000 loten te koop zolang de voorraad strekt. De kosten voor een lot bedragen 50,- met daarin een aantal vouchers die de koper van het lot al direct leuke kortingen biedt bij een aantal ondernemers. De trekking van de winnende loten zal geschieden onder toeziend oog van notaris mr. Annet Wijers, notaris te Heeze, tijdens Koningsnacht 2017 tijdens de goederen en dienstenveiling op 26 april 2017 in dorpshuis ’t Perron te Heeze.

Loten zijn ook te koop via e-mail: info@vriendenwagenbouwers.nl

2. Dienstenveiling
Jaarlijks geeft het Oranjecomité Heeze een vereniging de mogelijkheid om een echte goederen en dienstenveiling te organiseren om op die manier de clubkas te spekken. Afgelopen jaar werd bekend dat de Brabantsedag het komende jaar deze veiling mag organiseren waarvan de opbrengst evenredig naar de wagenbouwers gaat. De goederen en dienstenveiling zal gehouden worden op 26 april 2017 in dorpshuis ’t Perron waar onder leiding van veilingmeester Thijs Slegers de mooiste kavels tegen een zo hoog mogelijk bod verkocht zullen gaan worden ten gunste van de wagenbouwers.

3. Spijkerspelen
Een aantal jaar geleden is er nieuw leven geblazen in de Spijkerspelen. Een geweldig gezellig evenement om het nieuwe bouwseizoen van alle wagenbouwers in te luiden. Ieder jaar helpt een wagenbouwersgroep mee om de spellen te bedenken en tijdens de opbouw van het evenement. Dit jaar werden de Lambrekvrienden uitgeloot om de editie van 2017 te helpen. De wagenbouwersgroep steekt graag de handen uit de mouwen en brengt de Spijkerspelen naar Het Lambrek waar de opbrengst van die dag wederom wordt geschonken aan de wagenbouwers van de Brabantsedag.

4. Jubileumfeest
Als laatste activiteit van de Stichting Vrienden van de Wagenbouwers staat een grandioos jubileumfeest gepland in de gemeentehuistuin op zaterdag 2 september 2017. Op het feest zullen gerenommeerde Nederlandse artiesten het podium betreden en het jubileum van de zestigste Brabantsedag in stijl afsluiten. Voor het feest zullen kaarten verkocht gaan worden om toegang te krijgen tot dit feest. Ook de opbrengst van dit feest zal ten goede komen aan de zestien wagenbouwersgroepen van de Brabantsedag.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]