Raad van Advies en Aanbeveling Brabantsedag opgericht

Foto: www.brabantsfaam.nl
24 jan 2016 /

Stichting Brabantsedag heeft een Raad van Advies en Aanbeveling in het leven geroepen. Deze raad is de vernieuwde versie van de reeds bestaande Commissie van Aanbeveling. Er zijn nieuwe speerpunten voor de Raad van Advies en Aanbeveling gekozen en hiermee is kennis en ervaring in huis gehaald om kritisch mee te denken en te adviseren richting de toekomst van het evenement.

De Raad van Advies is niet alleen opgericht om advies uit te brengen, maar zeker ook om deuren te openen bij belangrijke netwerken en organisaties in de provincie Noord-Brabant ten behoeve van nieuwe ontwikkelingen. Op deze manier hoopt Stichting Brabantsedag nieuwe partners en sponsoren aan het evenement te binden en de banden met bestaande partners en sponsoren te versterken.

Stichting Brabantsedag is verheugd met de toezegging van vier personen die hun naam aan het evenement willen verbinden: Jack Mikkers (burgemeester Veldhoven), Harrie Timmermans (gemeentesecretaris Eersel en voorzitter supportersvereniging PSV), Edzo Doeve (CEO DELA en bestuurslid Promoters Van Abbemuseum) en namens de wagenbouwers Léon van Aubel.

“Als adviseur en als bruggenbouwer tussen het evenement en organisaties draag ik, zowel binnen als buiten de regio, graag mijn steentje bij. Ik denk dat we met de oprichting van de Raad van Advies en Aanbevelingen een goede stap richting de toekomst van de Brabantsedag zetten.”, aldus Edzo Doeve.

De Raad van Advies en Aanbeveling is nagenoeg op volle sterkte. Het streven is een commissie van minimaal vijf personen die zijn voorgedragen door diverse partijen en de verwachting is dat deze op korte termijn ingevuld zal zijn.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]