Raamberg, ’t Kapelleke en Poteind hebben hun keuze gemaakt

02 feb 2013 /

De buurtschappen Raamberg, ’t Kapelleke en Poteind hebben afgelopen week hun keuze voor 2013 gemaakt. In tegenstelling tot vele andere buurtschappen hebben zij er niet voor gekozen direct het ontwerp online te zetten.

rabbotBuurtschap Raamberg heeft vrijdagavond gekozen voor het ontwerp ‘Gordel’. De leden van het buurtschap konden kiezen uit enkele ontwerpen van het al eerder bekend gemaakte ontwerpers-duo Roy Verdaesdonck en Niek v/d Broek. Na hun debuut bij Raamberg in 2012 met ‘Stamgasten’ kregen ze vanuit het buurtschap het vertrouwen ook voor 2013 hun ontwerpen aan de leden voor te leggen.

Bij ’t Kapelleke hebben de leden vrijdagavond gekozen voor een ontwerp van Wesley van Genk en Bas van Overveld. Het ontwerp heeft de titel ‘Rabbot’. Het ontwerp wordt 15 Februari aan de leden gepresenteerd.

En bij buurtschap Poteind gaan ze ook met hetzelfde ontwerpers-vijftal als in 2012 aan de slag, namelijk Jorick Jansen, Robbert Borrias, Lars & Marli van Hassel en Yuri Dils. Het bestuur gaf de voorkeur aan het ontwerp met de werktitel ‘Touwtje Trek’ en dit zal 16 Februari aan de leden gepresenteerd worden.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]