Sandra Vanreys & VOICEKIDS winnares Laura van Kaam openen plakweekend

27 aug 2013 /

Het plakweekend gaat vooraf aan het jaarlijkse Bloemencorso op zondag 8 september a.s. Beide topzangeressen geven donderdag 5 september om 19.00 uur het officiële startschot door symbolisch de eerste dahlia te plakken op de corsowagen van Groep Harbers Paul.

De organisatie is trots dat de muzikale dames zich enthousiast hebben getoond om de openingshandeling te verrichten. De Lichtenvoordse wagenbouwers zorgen dan ook voor een warm welkom. De organisatie houdt rekening met een toestroom aan jeugd, met name vanwege de komst van VOICEKIDS talent Laura van Kaam. Het belooft een gezellig en muzikaal begin te worden voor de honderden vrijwilligers die vervolgens druk aan het werk moeten om de rest van de ruim 3,5 miljoen dahlia’s te verwerken.

Sandra VanReys & Laura van Kaam
Sandra Vanreys heeft ruim 25 jaar bühne ervaring op binnen en buitenlandse podia. Inmiddels is zij door het Nederlands country publiek acht maal uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Sinds een aantal jaren is Sandra ook een succesvolle zangcoach. Eén van haar leerlingen, Laura van Kaam, is de winnares van het TV programma THE VOICE KIDS. Laura heeft de opnames voor haar nieuwe single en videoclip net afgerond. Het is niet lang meer wachten op de release. Ook al mag ze zich nog maar kort een BN-er noemen, ze heeft al gezongen voor en geluncht met het koninklijk paar. Wie kan dat zeggen?
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]