Column: Terugblik van De Mart

29 aug 2012 /

"Henk Veldkamp, dames en heren, was het hier niet mee eens."

Zo luidde het verdict van Vollenhove, dames en heren. Chapeau! Nameless juicht, want WE hebben goud! Ik buig mij hoofd diep. Was er dan verder niets? Jawel.

12. Tin Tin
11. Rataplan
10. Fulnaho
9. Excellent
8. Klein Cuba
7. De Vereniging
5. Fatal Attraction
6. ’t Jakan
4. Venomenaal
3. Twee Nijenhuizen
2. Stark Wark
1. Nameless

Want waar winnaars zijn, zijn ook verliezers. Verliezen kan soms ook iets heel moois zijn. Want ook dat is corso, dames en heren. Zelfs als deze verliezers, slechte verliezers blijken te zijn. Mag ik dat zeggen…? Ja, dat mag ik zeggen.

Was de ereprijs, en ik ga nu iets heel geks zeggen, niet gewoon verdient en hebben WE niet gewoon een verdiende winnaar gekregen? Ik denk het wel… Mag ik dat zeggen…? Ja, dat mag ik zeggen.

Henk Veldkamp, dames en heren, was het hier niet mee eens.

Henk Veldkamp, de naam is gevallen… Henk Veldkamp, die gekke lieve man, de Pat Mcquaid van het Corso, deKees van der Staaij van Vollenhove. Hij had plek 6 vergeten tijdens de prijsuitreiking. Maar nog veel erger, uitkomen voor zijn persoonlijke voorkeur. Mag hij dat zeggen…? Nee.
Maar laten we hier, met een dikke, dikke stift, nu maar een streep onder zetten.. zo… Bon.

Ik noem u nog een naam… DE Vereniging. Wij als buitenstaanders weten natuurlijk niet wie dit zijn, maar even kort zodat mevrouw van Zetten uit Tiel het ook kan begrijpen… DE Verenging is een groep die sinds jaar en dag een fantastisch spektakel aan figuratie op het parcours zet… WE vinden dat allemaal fantastisch.
Maar dit jaar had DE Vereniging ook een nieuw onderstel wat ze danig in de steek heeft gelaten. Ik zou zeggen… jongens, rijdt alleen dan, als het veilig kan en laat de techniek over aan de mecaniciens!

Verder voor een ieder die zich voor dit evenement heeft ingezet diep, diep respect. Ik neem mijn hoed voor u af!
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]