Tweede editie corsobanenmarkt Zundert

22 nov 2015 /

Er komt nogal wat bij kijken als je het grootste bloemencorso van de wereld organiseert. Heb je er al eens over gedacht om mee te helpen met de organisatie van Corso Zundert? Loop dan eens binnen bij de corsobanenmarkt op 1 december.

De eerste editie van de corsobanenmarkt in december vorig jaar werd uiteindelijk door zo’n veertig belangstellenden bezocht. Daarvan gaf ongeveer de helft aan daadwerkelijk iets te willen gaan doen voor Corso Zundert. Daarmee mocht de banenmarkt behoorlijk succesvol worden genoemd. Voor Stichting Bloemencorso Zundert reden dit jaar opnieuw de corsobanenmarkt te houden. Op dinsdagavond 1 december kun je je licht opsteken bij het CultuurCentrum Zundert over wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van het grootste corso ter wereld. Vele werkgroepen en commissies van de corso-organisatie zijn aanwezig om uitleg te geven wat ze doen. In totaal zijn zeker 150 vrijwilligers actief bij de Stichting Bloemencorso Zundert, en veel van de werkgroepen zijn op zoek naar extra hulp.

Het corso zoekt adviseurs met juridische kennis, maar ook creatieve websiteontwerpers. Contactpersonen voor de muziekkorpsen in de stoet of een begeleider voor Daantje Dahlia. Online marketeers maar ook relatiebeheerders voor de sponsoren. En ga zo maar door. Heb je altijd al eens iets voor het corso willen doen? Loop dan eens binnen bij de banenmarkt. Je kunt vrijblijvend rondsnuffelen en een praatje maken om een indruk te krijgen van wat er allemaal te doen is. Ben je een doener of juist een denker? Een creatieveling of juist heel gestructureerd? Een bouwer, een sjouwer of een mauwer? Voor iedereen is er wel wat te doen bij het corso. De banenmarkt vindt plaats in CultuurCentrum Zundert op dinsdag 1 december van 19.00 uur tot 21.30. De koffie is gratis.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]