Uitnodiging themapresentatie 2014

27 okt 2013 /

Corso 2014 staat al weer bijna voor de deur in Valkenswaard. Het thema wordt ook dit jaar weer op een speciale manier gepresenteerd. Dit jaar zijn niet alleen de buurtschappen welkom bij de presentatie, maar is iedere corsoliefhebber van harte welkom.

Geachte Corso-geïnteresseerde,

De parade van 2013 is amper achter de rug of de voorbereidingen voor 2014 dienen zich al aan. Achter de schermen zijn diverse commissies al druk met de organisatie van het nieuwe corso seizoen.

In 2014 vieren we het 70 jaar bevrijd zijn van Valkenswaard. Deze gebeurtenis is onlosmakelijk verbonden met onze parade; het corso is namelijk ontstaan als een bevrijdings optocht.

Met groot genoegen nodigen wij daarom niet alleen de 14 ontwerpers uit voor deze thema-presentatie van corso 2014, maar elke Corso-geïnteresseerde, vanuit de bestuurlijke visie: “Corso maak je samen!”

De presentatie zal gehouden worden op zaterdag 2 november in cultureel centrum De Hofnar van 14.00 – 16.00 uur. We hopen dat U op tijd aanwezig bent.

Aansluitend is er tijd om nog even met elkaar na te praten onder het genot van een drankje. Wij hopen u op 2 november te mogen begroeten!

Met vriendelijke groeten, namens Stichting Bloemencorso Valkenswaard
De Regiecommissie


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]