Vierde Theater Wandeltocht

18 okt 2014 /

De vierde Theaterwandeltocht rond Sint Jansklooster is dit jaar weer groter van opzet. Bijna alle corsogroepen doen dit jaar mee, er is straatzangtheater van Sjeu en de kinderen van de Eben Haëzerschool uit Kadoelen presenteren een heus proppencorso.

Buiten dat belooft de organisatie de nodige verrassingen op zaterdag 18 oktober. De afgelopen editie trok steeds meer deelnemers en ook was er steeds meer ‘theater’ te zien. Daardoor heeft Sint Jansklooster er naast de Kloostermarkt en het Bloemencorso een bijzonder evenement bij.

Ook dit keer wandelen deelnemers weer ongeveer vijf kilometer rond Sint Jansklooster. Onderweg komen ze op verrassende locaties de theatergezelschappen tegen. Die voeren bijzondere acts op.

Wandelaars kunnen op 18 oktober tussen 18.30 en 20.00 uur vertrekken vanaf het Dorpshuis in Sint Jansklooster. Ze moeten er rekening mee houden dat een deel van de tocht over onverharde paden en door weilanden gaat. Onderweg is er koffie en thee en na afloop staat in het Dorpshuis soep klaar. Inschrijven kan via ac@corsoklooster.nl.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]