Wagenbouwers Corso Vollenhove presenteren ontwerpen

19 jun 2016 /

Op zaterdag 25 juni presenteren de wagenbouwers van Corso Vollenhove de ontwerpen voor de optocht van dit jaar. Vanaf 10.00 uur zijn de ontwerpen te bezichtigen in de Oranjerie op Landgoed Oldruitenborgh.

De corsogroepen zullen aan de hand van maquettes, tekeningen en filmpjes hun plannen toelichten. Net als de afgelopen jaren, wordt de Ontwerppresentatie georganiseerd tijdens de jaarlijkse vrijmarkt. Ook deze markt vindt plaats op Landgoed Oldruitenborgh, dus beide evenementen kunnen in één keer worden bezocht.

Rond 11.00 uur zal tevens de winnaar van de ‘Verkiezing beste figuratie’ in de Oranjerie bekend worden gemaakt. Na een succesvolle verkiezing vorig jaar, waarbij ‘Vergeten leven aan de Zuiderzee’ van corsogroep Nameless werd uitgeroepen tot mooiste ereprijs, organiseerde de Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken (4V’s) dit jaar weer een verkiezing. Via een online enquête kon iedereen stemmen op de beste figuratie bij Corso Vollenhove. Maar liefst 650 stemmen kwamen binnen.

Bent u ook nieuwsgierig naar de ontwerpen voor dit jaar? De wagenbouwers vertellen u er alles over op zaterdag 25 juni! Van 10.00 uur tot 12.30 uur bent u welkom in de Oranjerie van Landgoed Oldruitenborgh.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]