‘Walk of Fame’ voor corso winnaars in Lichtenvoorde

Foto: streekgids.nl
22 aug 2014 /

In navolging van Heeze krijgt ook Lichtenvoorde vanaf dit jaar een heuse ‘Walk of Fame’. Toekomstige corsowinnaars krijgen in de Rapenburgsestraat een natuurstenen tegelel als tastbaar eerbetoon aan hun overwinning.

Het jubileumjaar 2014, waarin het corso hun 85-jarig bestaan viert, leek de SBL een goed moment om het plan om de winnaars van de komende edities blijvend te eren door het leggen van eenjaarlijkse herdenkingsplaquette op te vatten.

Een jaarlijkse plaquette zal worden voorzien van het jaartal, de naam van de winnende corsogroep, een herkenbaar onderdeel van het ontwerp en de titel van de corsowagen. De plaquettes worden geplaatst in de richting van het gemeentehuis en zullen tijdens de prijsuitreiking van het corso op maandagmorgen 15 september worden overhandigd.

’Een tastbaar eerbetoon aan het corso dat de verbondenheid tussen gemeente en het bloemencorso-evenement symboliseert en ook de verbondenheid met de inwoners van Lichtenvoorde symboliseert.’ aldus Burgemeester Annette Bronsvoort.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]