Nieuwe tribunes Corsozundert

19 mei 2019 /

Het verplaatsen van de Zundertse jubel was een groot bericht. Inmiddels heeft Corsozundert de eerste schetsen naar buiten gebracht van de nieuwe tribunes waar vanaf 25 mei kaarten voor kunnen worden besteld.

Dit jaar staat de hoofdtribune op het Oranjeplein en zal de Zundertse jubel voor het eerst afspelen op een nieuwe locatie. Dit betekent dat er vanaf dit jaar meer tribuneplaatsen zijn voor de bouwers en toeschouwers van het corso. Op de nieuwe locatie zullen zij samen met de sponsoren getuige zijn van het bijzondere stopmoment.

Ben je ook benieuwd wat er zich de dagen voorafgaand aan de optocht afspeelt in Zundert? Dan is het mogelijk een Corsotour te boeken. Hiermee krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van het grootste bloemencorso ter wereld. Tijdens de Corsotour kunnen bezoekers de dagen voorafgaand aan corsozondag zien hoe bouwers de wagens afwerken met dahlia’s.

Via de website van Corso Zundert is het mogelijk om deze Corsotour te boeken.

Op zaterdag 25 mei start de verkoop voor de tribunekaarten voor Corso Zundert. Kaarten voor tribuneplaatsen kunnen ook dit jaar op twee manieren gekocht worden: online via de website en aan de Corsobalie in het Corso Centrum Zundert.

Voor meer informatie over tribunekaarten, Corsotour, de locatie en openingstijden van de Corsobalie kun je kijken op www.corsozundert.nl/tickets.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]