Nieuwe voorzitter Bloemencorso Valkenswaard alweer vertrokken

28 mei 2017 /

Binnen het jaar heeft de Stichting Bloemencorso Valkenswaard al weer afscheid genomen van voorzitter Ed Sprokkel. Zijn voorganger, Chantal Dielis, is ondertussen al aangesteld als interim.

Na vijf jaar voorzitter te zijn geweest gaf Dielis na corso 2016 het stokje over aan Sprokkel, vrij nieuw in de corsowereld aangezien de oud-burgermeester van Voerendaal afgelopen jaar zijn eerste optocht pas zag.. In een persbericht meldt de stichting ‘We zijn samen tot de conclusie gekomen dat de invulling van het voorzitterschap onvoldoende aansluit bij de verwachtingen van het stichtingsbestuur en de manier van aanpak en opvatting zoals Ed Sprokkel deze graag ziet.’

Chantal Dielis blijft in ieder geval voorzitter tot na het corso op 10 September waarna er wordt gekeken naar een definitieve nieuwe voorzitter. Ook heeft de stichting ook besloten om niet verder te gaan met penningmeester Eric van der Palen laten ze in het persbericht weten. Ook van der Palen was pas 8 maanden in dienst maar zijn financiële kennis bleek te beperkt voor de functie. Hiervoor is tijdelijk een professionele organisatie ingeschakeld.


BronRedactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]