Prettige feestdagen!

24 dec 2012 /

Ook het CorsoNetwerk wenst alle corso-liefhebbers en wagenbouwgroepen en buurtschappen fijne kerstdagen en een bijzonder succesvol bouwjaar 2013!

CorsoNetwerk is nu 16 dagen in de lucht en met gemiddeld meer dan 100 bezoekers per dag hebben we aan het einde van het jaar 2012 een mooie start kunnen maken met de website. Ondanks dat de meeste wagenbouwers nog in een diepe winterslaap zitten blijven de nieuwtjes uit corsoland aardig doorstromen.

Mocht je je tijdens de feestdagen, tussen alle gezelligheid door, een moment vervelen en toch even dat corso-gevoel willen terughalen. Duik dan even lekker in de media-bibiliotheek met filmpjes van 1994 tot en met 2012, of lees de column van de nieuwste columnist over een ontwerper uit het verleden, of lees terug hoe een ontwerper van Fun Fun de toekomst van zijn wagenbouwgroep ziet, of lees over de familiebanden in de groep After Nero’s.

Ook voor 2013 liggen er al weer wat interviews en columns klaar om gelezen te worden, en uiteraard dit alles aangevuld met de vele nieuwtjes uit de corsoplaatsen over heel Nederland.
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]