CorsoNetwerk is klaar voor 2022 & de toekomst

27 okt 2021 /

"Meer dan 700 ontwerpen van 375 ontwerpers voor 120 corsogroepen"

Bijna 9 jaar geleden ontsprong vanuit de nieuws sectie van het Corsoforum deze website. Voor 2022 en de toekomst hebben we de boel vernieuwd en zijn we kleuriger, frisser en informatiever dan ooit!

Mobile First

Waar in het eerste jaar van CorsoNetwerk nog ruim 65% de website bezocht via de computer (laptop/desktop) lag het aandeel mobiele gebruikers maar op 27%. Tijden veranderen en dus ook de technieken; vandaag de dag bezoekt de ruime meerderheid met 65% de website via hun smartphone en wordt de overige 35% ingevuld door computers en tablets.

Hoog tijd dus om ook de focus van CorsoNetwerk te veranderen en te optimaliseren voor de smartphone. Alle onderdelen zijn via het menu ☰ (rechtsboven) nu op alle platformen te vinden. En met de handige zoekfunctie bovenaan de pagina vind je in een handomdraai de ontwerpen van die ene ontwerper of de uitslag van dat ene jaar in die ene corsoplaats in het nieuwe uitslagen archief

Ontwerpers & Groepen

Sinds de aanloop naar corso 2013 worden de ontwerp aankondigingen van de buurtschappen en corsogroepen bijgehouden op de site. Ondertussen zijn al meer dan 700 ontwerpen van 375 Ontwerpers voor maar liefst 120 Groepen & Buurtschappen te vinden in de overzichten.

Bij elk ontwerp staan de ontwerper en groepen genoemd en via deze buttons kunnen je eenvoudig doorklikken naar alle andere ontwerpen en nieuwsberichten betreft deze ontwerper(s) of groep/buurtschap.

Surfplezier

Verder blijven we natuurlijk paraat staan met de laatste nieuwtjes uit corsoland. Hiermee denken we, na twee alternatieve corsojaren, de corsoliefhebbers ook in 2022 en komende jaren goed van dienst te kunnen zijn. Opmerkingen en aanvulling zijn uiteraard altijd welkom per mail of via onze social media kanalen.

Veel surfplezier!
Redactie: MVB & JMB   ♦   Design & Development: JMB   ♦   Contact: info@corsonetwerk.nl[====]